Столичні міліціонери накупили джипів по півмільйона

Понеділок, 24 грудня 2012, 10:08

Полк спецпідрозділу міліції охорони "Титан" УДСО при ГУ МВС України в м.Києві 15 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Ніко-Україна" на придбання трьох джипів Mitsubishi Pajero на загальну суму 1,18 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, найдорожчим став позашляховик Pajero Wagon 3.8 AT Navi з бензиновим двигуном 3,8 л. Він коштував 484 тис гривень. Автомобіль вагою 2,9 тон витрачає майже 18 літрів бензину при їзді по місту.

"Також придбано Mitsubishi Pajero Wagon 3.2 AT Ultimate за 432 тис гривень та Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD MT Invite за 266 тис гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Згідно з повідомленням, найдорожчий джип Wagon 3.8 AT Navi оснащено автоматичною трансмісією INVECS-II (Intelligent and Innovative Vehicles Electronic Control System), що адаптує роботу автоматичної коробки передач, під індивідуальну манеру водіння. Електронний блок керування аналізує стиль керування і на підставі цього змінює алгоритм перемикання передач.

Також автомобіль має електропривід дзеркал з підігрівом і системою паркування (складання дзеркал), електрокерований травмобезпечний люк, сенсори для паркування в задньому бампері, датчики дощу і світла, хром пакет: хромовані дверні ручки, хромовані накладки на дзеркала, хромовані грати радіатора.

В салоні клімат-контроль, кондиціонер для задніх пасажирів, дві фронтальні подушки безпеки, дві бокові подушки безпеки, подушки безпеки (шторки) для 1 і 2 ряду. В багажнику – 3-й ряд сидінь.

Крісла, рульове колесо, куліси важеля КПП, ручки стояночного гальма оздоблені шкірою, передня панель – "під дерево". Передні сидіння з електропривідом та обігрівом.

Позашляховик має преміум мультимедіа систему Rockford, 7 кольоровий сенсорний дисплей, пам’ять на 40 ГБ, сабвуфер, DVD,CD, МР3 + радіо, 12 динаміків(управління на кермі), камеру заднього виду, систему "вільні руки» Bluetooth з кнопками управління на кермі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!