Новорічна ялинка з Януковичем "влетить" Києву в 1,2 мільйона

Четвер, 13 грудня 2012, 12:49

КМДА 10 грудня уклали угоду з компанією "Ай-Ван Івент Технолоджі" на організацію та проведення 19 грудня в Києві проекту "Ялинко Новорічна, запалай вогнями" вартістю 1,25 млн гривень.

Про це йдеться в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Згідно з повідомленням, що точно входить в обов'язки "Ай-Ван Івент Технолоджі" в рамках цього проекту, невідомо, оскільки технічна документація на сайті "ВГЗ" відсутня.

Раніше ЗМІ повідомляли, що 19 грудня Новорічну ялинку на Майдані у Києві відкриє президент Віктор Янукович, а в програмі візьмуть участь Київський академічний театр українського фольклору "Берегиня", дитячий народний ансамбль танцю "Україна", народна артистка України Ніна Матвієнко з хором при Муніципальній академічній чоловічої хорової капелі ім.Ревуцького, переможниця пісенного конкурсу "Дитяче Євробачення 2012" Анастасія Петрик та інші. Завершить дійство святковий феєрверк.

Реклама:

"Сама ялинка у вартість цієї закупівлі не входить - вона обійдеться щонайменше в 2,5 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Тендер КМДА проведений за неконкурентною процедурою "закупівля у одного участника", оскільки "Ай-Ван Івент Технолоджі" має свідоцтво про реєстрацію авторського права на вищезазначений проект.

Компанію "Ай-Ван Івент Технолоджі" заснував у 2011 році запорізький підприємець Денис Хохлов, який займався організацією свят в агентстві "Prофі".

Раніше ця фірма отримала 1,05 млн гривень на організацію і проведення концерту за участю симфонічного оркестру Нацфілармоніі України та Національної заслуженої академічної капели України "Думка" до Дня Незалежності, 4 млн гривень на організацію святкувань "Київ славний, величавий - 1530!" і 0,71 млн гривень на проведення проекту "Спорт і мистецтво - гармонія майбутнього".

У минулому році новорічні вистави також за 1,5 млн гривень замовляли в компанії "Профі Арт Техніка", де Хохлов є директором. Цій же фірмі в минулому році замовили проведення творчого проекту "Як тебе не любити, Києве мій!" за 2 млн гривень. У всіх випадках проводилася закупівля в одного учасника у зв'язку авторськими правами.

Таким чином, за рік компанії Хохлова отримали замовлень від КМДА на 12,01 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!