За рік Януковичу замовили нагород на 8 мільйонів

Вівторок, 27 листопада 2012, 10:23

Держуправління справами 20 листопада за результатами тендеру уклало низку угод на придбання комп’ютерного устаткування, канцелярських товарів та нагород на 1,28 млн гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Як зазначається у повідомленні, банкнотно-монетному двору Нацбанку замовлено партію нагородної продукції. Найдорожче коштують ордени "За доблесну шахтарську працю" ІІІ ступеня – 2 202 грн/од. Таких придбано 40 штук.

"Також замовлено 300 нагрудних знаків "Заслужений вчитель", "Заслужений діяч мистецтв", "Заслужений діяч науки і техніки" та "Заслужений працівник культури" по 400 гривень за штуку та 250 посвідчень до медалі "За бездоганну службу" по 48 грн/од", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Загалом в 2012 році Державне управління справами замовило банкнотно-монетному двору нагородної продукції на 7,88 млн гривень.

У ТОВ "НВП Поліграфсервіс" за 140 тис гривень придбано конверти, клейкий папір, картонні папки та папір для друку.

Ще 922 тис гривень коштуватиме серверне обладнання, витратні матеріали для копіювально-розмножувальної техніки та апарати для знищення документів для адміністрації президента, придбані у ПП "Пронет", ТДВ "Інженерно-будівельна фірма "ЛДС" і ТОВ "Мастер Сервіс".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!