Міліція накупила "Фордів" по 600 тисяч

Вівторок, 20 листопада 2012, 10:58

Міністерство внутрішніх справ уклало низку угод з ТОВ "ВіДі Автострада" і ТОВ "Віді Юнікомерс" на придбання автомобільної техніки на 14,14 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Придбано чотири штабні автомобілі спеціалізованого призначення Ford Transit для управління спеціальними операціями із системою відеоконтролю по 600 тис гривень.

При цьому МВС планувало придбати штабні автомобілі на базі Volkswagen Transporter, однак "ВіДі Юнікомерс" запропонувало автомобілі на базі Ford Transit. І міністерство погодилось на такий еквівалент.

Реклама:

Разом з тим з тендеру було відхилено заявку ТОВ "Кримкар", яке пропонувало автомобілі на базі Volkswagen Transporter по 570 тис гривен.

Однак дешевша заявка була відхилена через те, що у автомобільної радіостанції закінчився термін дії сертифіката відповідності.

Аналогічним чином МВС повело себе і на інших тендерах з придбанню 26 автомобілів "Ford Transit" по 340 тис гривень, десяти "Toyota Corolla" 1.6 L для органів внутрішніх справ по 190 тис гривень і п’яти "Toyota Corolla 1.6 L" для ДАІ по 202 тис гривень.

Спочатку МВС хотіло придбати інші марки авто – "Volkswagen Transporter" та "Шкода-Октавія 1.8Т".

Однак обрало "Ford Transit" і "Toyota Corolla 1.6 L", відхиливши дешевші заявки від фірми "Кримкар" через претензії до сертифікатів на радіостанції та до оформлення заявки.

Засновником та власником "ViDi Group" є Віталій Джуринський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: