"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Колесніков отримав мільйонне замовлення на новорічні подарунки

Четвер, 15 листопада 2012, 09:43

Виконавча дирекція Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності 13 листопада акцептувала пропозицію ПрАТ "ВО "Конті" на поставку у період з 3 по 17 грудня до регіональних відділень фонду 4,32 млн дитячих новорічних подарункових наборів на суму 98,33 млн гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

"Набори вагою 450 г коштуватимуть 22,74 грн/од", - пише видання.

Крім того, як зазначається у повідомленні, до складу наборів має входити 45 г шоколадних цукерок, не менше 50 г шоколадного батончика, плитки шоколаду, шоколадної медалі або шоколадної фігурки Діда Мороза, Снігуроньки, звірят. Цукерок із помадним корпусом на вафельній та праліновій основах має бути 165 г, цукерок із збивним корпусом та з корпусом крем-брюле – 110 г. Решту мають складати карамель, печиво, вафлі тощо.

Реклама:

"Масова частка шоколадної маси в шоколадних виробах повинна складати не менше 40 %. Масова частка какао-продуктів у шоколадній масі повинна складати не менше 20 %", - йдеться у повідомленні.

У подарунок обов’язково вкладається вітальна листівка від імені Фонду з його відмітним знаком.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", оскільки Фонд соцстраху цього року вже двічі відмінив відкриті торги через відсутність достатньої кількості учасників. На ці торги подавало заявку лише "Конті", з яким Фонд зрештою і уклав угоду.

Компанія "Конті" з групи віце-прем’єра Бориса Колеснікова третій рік поспіль отримує від Фонду соцстраху замовлення на новорічні подарунки. В 2010 році набори було придбано на 86,81 млн гривень, в 2011 – на 88,28 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!