"Укренерго" отримало мільярди на лінії електропередач

Неділя, 7 жовтня 2012, 15:10

ДП "НЕК "Укренерго" 21 вересня за результатами тендерів уклало низку угод з ПрАТ КП "Укренергомонтаж" на будівельні роботи вартістю 2,35 млрд гривень.

Про це пише сайт "Наші гроші" посилаючись на "Вісник державних закупівель".

Розробка робочої документації, виконання будівельно-монтажних та пусконалагоджувальних робіт з постачанням обладнання за проектом: "ПЛ 330 кВ Західнокримська – Севастополь з розширенням та реконструкцією підстанцій 330 кВ "Західнокримська" і "Севастополь" коштуватиме 1,078 млн гривень.

Роботи з будівництва об’єкта "Підстанція 330/110/35 кВ "Західна" із заходами повітряних ліній 330 кВ" коштуватимуть 1,260 млн гривень.

Реклама:

Ще 11,60 млн гривень коштуватиме будівництво 40-квартирного чотириповерхового 2-секційного житлового будинку в с.Нові Петрівці по вул.Ватутіна, б/н, Вишгородського району Київської області.

Саме поряд з селом, в якому розташована резиденція "Межигіря" Віктора Януковича, КП "Укренергомонтаж" минулого року почало реконструкцію підстанції "Сєвєрна" вартістю 539,92 млн гривень.

Основним акціонером ПрАТ КП "Укренергомонтаж" з початку 2000-х років було ТОВ "Політрейд". Його першим засновником була Валентина Хара, яка згодом стала офіційним співзасновником компанії "Газтек" з групи Дмітра Фірташа, що нині скуповує облгази на аукціонах Фонду держмайна.

З початку 2011 року ПрАТ КП "Укренергомонтаж" отримало державні підряди на 3,77 млрд гривень. Всі підряди було отримано в системі Міністерства енергетики Юрія Бойко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!