В непридатну для ремонту дорогу закопають 130 мільйонів

Неділя, 21 жовтня 2012, 12:08

Служба автомобільних доріг у Львівській області 10 жовтня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Автомагістраль-Південь" вартістю 130,47 млн грн.

Кошти підуть на поточний середній ремонт автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква на ділянці км 89+514 - км 114+232.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Ділянку довжиною понад 25 км потрібно відремонтувати наступного року коштом державного бюджету.

Реклама:

Роботи фактично розпочались ще в травні цього року, тобто за півроку до проведення тендеру. Єдиним конкурентом на тендері було ДП "Львівський облавтодор", який пропонував виконати роботи лише на 1% дорожче.

Львівський губернатор Михайло Костюк ще до початку робіт на цій дорозі розкритикував роботу місцевої служби автомобільних доріг, вказавши на неможливість ремонту саме цієї дороги.

"Ми розуміємо, що є дороги, які абсолютно не піддаються ремонту, такі як Ковель- Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква, однак є і "здорові" дороги, на яких, якщо правильно і своєчасно зробити ямковий ремонт, можна забути про цю проблему", – казав Костюк.

Одеське ТОВ "Автомагістраль-Південь" Валерія Короткова та Олега Наливанного має статутний капітал 40 тис. грн. За останні чотири роки фірма виграла державні тендери щонайменше на 1,73 млрд грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!