"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Зустрічі Януковича обійдуться бюджету в понад мільйон гривень

П'ятниця, 7 вересня 2012, 19:04

Заходи за участю президента, проведені в Українському домі та палаці "Україна", обійдуться держбюджету в більш ніж 1 млн грн.

Як повідомляє "Вісник державних закупівель", Держуправління справами в ході закупівлі в одного учасника вибрало ДП "Національний палац мистецтв "Україна" та ДП "Національний центр ділового та культурного співробітництва "Український дім" для надання послуг з організації проведення культурних заходів і офіційних суспільно-політичних заходів за участю президента України протягом 2012 року.

За ці послуги палац "Україна" отримає 506 тис 97 грн, а "Український дім" - 500 тис грн.

Закупівля в одного учасника пов'язана з тим, що палац "Україна" має у своєму розпорядженні найбільший зал в країні, а "Український дім" обладнаний медіа-центром.

Реклама:

Крім того у підприємств є своя система протипожежного, санітарно-гігієнічного, екологічного, радіаційного та протиепідемічного контролю та контролю за станом технічного захисту інформації.

Як повідомлялося раніше, Кабмін затвердив проект і кошторис реконструкції будівлі "Національний центр ділового та культурного співробітництва" Український дім "на суму 290,148 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!