"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Як заробити восени ®

Понеділок, 24 вересня 2012, 11:31

"Готуй сани влітку, а телігу взимку" - принцип дії цього висловлювання ще ніхто не відміняв. В сучасних умовах нестабільної економіки та хиткої фінансової системи світу виграє той, хто подбає про своє матеріальне становище заздалегідь. Тож, восени – саме час, аби замислитись про відпочинок своєї родини наступного літа. Зарано? Зовсім ні! Адже набагато краще потроху відкладати кошти протягом року, аніж перед самим червнем поспіхом шукати гроші на омріяний відпочинок. Потурбувавшись заздалегідь, можна накопичити суму значно більшу за ту, що вдасться зібрати в екстреному порядку. Якщо ж справа заощадження – не ваша вдача, то пропонуємо спосіб, з яким ви точно впораєтеся.

Це вигідне вкладання коштів з метою отримання гарних дивідендів. Мова про інвестування у ПАММ – рахунки трейдерів валютного ринку Форекс. Ми не обмовилися, сказавши, що з цією справою впорається кожен. Вам не обов"язково тямити у фінансах та  розумітися на принципах торгівлі на Фрексі. Достатньо мати певну суму коштів ( 100-200 доларів) та бажання заробити.

 Відкривши рахунок у брокерській компанії, ви приєднуєте його до ПАММ – рахунку професійного трейдера. Його називають управляючим, адже він і буде керувати вашими грішми, торгуючи ними. На ПАММ – рахунку окрім ваших знаходяться також кошти самого управляючого та решти інвесторів, які також довірили йому свої гроші. Це сукупний торговий рахунок, прибуток на якому розподіляється між всіма його учасниками пропорційно розмірам їхніх стартових вкладень. Розмір прибутку може сягати 80% та більше за рік.

Ризики безумовно є. Втім, у ПАММ – інвестуванні діє чимало механізмів, які нівелюють їх, зводячи нанівець.  Це і розподіл коштів одразу між кількома ПАММ – рахунками, і унікальна технологія ПАММ 2.0 (що зобов"язує управляючих в разі збитків компенсувати втрати інвесторів за рахунок трейдерських коштів), і революційна розробка Індекс ПАММ – рахунків (що підвищує гарантії збереження коштів за рахунок формування Індексів з найприбутковіших та найуспішніших ПАММ – рахунків, а також збільшує розмір прибутків, зводячи ризики до нуля), і можливість страхування інвестицій в режимі online. Такі комфортні умови для інвесторів створені стараннями спеціалістів брокерської компанії Forex-Trend (www.fx-trend.com), бізнес – модель якої базується на зацікавленості в успіху своїх клієнтів.  

Реклама:

Тож, вклавши гроші у ПАММ – рахунки, ви матимете можливість заробити не тільки на достойний відпочинок, але й забезпечити собі гідний рівень життя протягом всього року.

По матеріалам http://investbag.com/

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!