Регулювати тепло в будинку тепер неймовірно просто ... ®

Середа, 12 вересня 2012, 11:43

Сьогодні інтелектуальні технології в сфері обігріву житлових приміщень міцно увійшли у повсякденне життя. При цьому обігрівальні системи, вбудовані в підлогу, що прийшли на зміну звичним радіаторам, з кожним роком стають все більш популярними. Враховуючи це, попит на сучасні за своїми функціями і зовнішньому вигляду моделі терморегуляторів постійно зростає. А тому поява нового цифрового терморегулятора DEVIregTM Touch від бренду DEVI (компанія Danfoss, Данія) на українському ринку сучасних опалювальних систем цілком логічна.

 

Новий смартрегулятор зацікавить, в першу чергу, власників приватних будинків, які користуються або планують користуватися електричним кабельним опаленням через підлогу. Переваги DEVIregTM Touch: легкий монтаж, швидка настройка, сенсорний дисплей, завдяки якому користувач може надзвичайно точно управляти температурою для створення комфорту.

До того ж новий смартрегулятор економить електроенергію, що особливо актуально для кожного українця у час тотального зростання тарифів на теплоелектроенергію.

Протягом довгих років лідером ринку цифрових терморегуляторів була "інтелектуальна" модель DEVIregTM 550. Смартрегулятор DEVIregTM Touch прийшов йому на зміну. Він був розроблений з урахуванням побажань користувачів. У ході тривалого та ретельного тестування модель неодноразово змінювали і доповнювали. Як результат, розроблена модель цілком відповідає вимогам сучасного користувача. Перш за все, мова йде про зручність керування за допомогою сенсорного дисплею і найбільшу на ринку гарантію - 5 років.

Реклама:

Крім того, DEVIregTM Touch має інтелектуальні функції. Наприклад, "Відкрите вікно" - автоматичне виключення підігріву підлоги при різкому падінні температури, коли вікно відчиняють для провітрювання.

DEVIregTM Touch вимикає обігрів, зменшуючи недоцільні втрати електроенергії. Інша перевага - легкий доступ до основних функцій за допомогою спеціальної кнопки – "Кнопка для домогосподарки". Так само передбачені режими "Від'їзд" і "Захист від замерзання".

До особливих переваг регулятора відноситься і можливість його поєднання з рамками інших виробників. Новинка, крім безлічі корисних функцій, безумовно, стане додатковою прикрасою вашого інтер'єру.

Інтелектуальний, зрозумілий і надійний смартрегулятор входить у повсякденне життя, щоб зробити його комфортнішим для кожного українця.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!