"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У санаторії НБУ за 50 мільйонів відпочиватимуть з джакузі, каміном та барбекю

Четвер, 9 серпня 2012, 10:52

Управління Національного банку України в Івано-Франківській області 2 серпня уклало угоду з ТОВ "Вотекс-спецмонтаж-плюс" на додаткові роботи з будівництва оздоровчого комплексу НБУ на 23,15 мільйона гривень.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Додаткові роботи закуплено у компанії по неконкурентній процедурі закупівлі "в одного учасника".

Вони виникли внаслідок доопрацювання проекту будівництва. Передбачено проведення додаткових робіт частини благоустрою та влаштування монолітних залізобетонних підпірних стін та зовнішніх сходів об’єкту.

Реклама:

Окрім цього при проведенні будівельно-монтажних робіт виявлено ряд суттєвих помилок та пропущених фізичних обсягів будівельно-монтажних робіт в кошторисній документації, що зумовило потребу виконання додаткових робіт.

Серед них - влаштування огороджень балконів, терас, перил сходових кліток з нержавіючої сталі; опорядженню шахти панорамного ліфта скляними панелями; виготовлення та монтаж додаткових вітражів – тамбури сходової центральної клітки; влаштування джакузі, камінів та барбекю та інші.

Як відомо, НБУ замовило "Вотексу" будівництво санаторію "Прикарпаття" ще в 2010 році. Тоді вартість підряду становила 30 млн гривень.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!