"Made in Ukraine" - перший підприємницький Бізнес Табір в Україні ®

Понеділок, 23 липня 2012, 11:56

11-16 вересня 2012 року відбудеться унікальна подія – Бізнес Табір "Made in Ukraine", організатором якого є Центр підприємництва StartupUkraine, а генеральним партнером компанія Ernst & Young.

Бізнес табір "Made in Ukraine" - незвична форма навчання бізнесменів-лідерів, це 6 днів інтенсивного навчання у кращих бізнесменів країни, неформальне спілкування з однодумцями, спільна робота над бізнес кейсами і чудова альтернатива відпочинку.

Місце проведення – мальовничий природний куточок України – курорт Буковель, чудове місце для відпочинку, а також приклад реалізації масштабного та успішного проекту, який займає перше місце в світі по темпах розвитку курорту. Відновлювати ж сили учасників табору буде наш смачний партнер – ресторан української кухні "Козачок".

Розклад підібрано так, що часу вистачить на все, тим паче, що навчальним партнером табору виступає Інститут підприємництва Cisco. З детальною програмою табору можна ознайомитись на сайті www.businesscamp.com.ua. Учасниками табору можуть стати активні люди, які хочуть створювати і розвивати свою справу в Україні: власники малого та середнього бізнесів, керівники відділів великих компаній, менеджери середнього рівня, люди, які тільки думають над створенням власного підприємства, але не знають з чого саме розпочати. Аудиторія табору, яка спрямована на створення та розвиток власного бізнесу, отримає поради від професіоналів, а також вектор розвитку себе, як підприємця.

Реклама:

Чого очікувати від Бізнес Табору?

-        Лекції підприємців рівня ТОП
-        Практичні семінари і майстер-класи
-        Виконання реальних бізнес кейсів і захист проектів під керівництвом коучів
-        Відпочинок
-        "Нетворкінг" і вечірки

Задача Бізнес Табору "Made in Ukraine": дати учасникам можливість не тільки добре відпочити, але й поспілкуватися з кращими підприємцями країни, засвоїти курс навчання від підприємців-практиків і збільшити коло ділових контактів. Ми докладаємо усіх зусиль, щоб надихнути і допомогти, тому що нам важливо, щоб ваші ідеї та плани втілилися в життя.

Формат Бізнес Табору: практичні заняття, історії успіху, ділові ігри, кейси, виконання практичних завдань.

Головні теми Бізнес Табору:

-        Що необхідно, щоб стати підприємцем?
-        Життєві цикли бізнес проекту. Як успішно пройти кожен з них?
-        Звідки беруться ідеї і як їх втілювати в життя?
-        Інструменти, які дозволяють розгледіти успішну ідею
-        Стратегії, місії, бачення
-        Розробка конкурентного продукту
-        Мрії та цілі
-        Неймінг та брендинг
-        Спосіб мислення
-        Маркетинг, як інструмент продаж
-        Різниця між доходом, затратами і прибутком
-        Як знайти свій шлях до успіху
-        Розвиток власного бізнесу
-        Публічні виступи

Стати учасником Бізнес Табору можливо просто зараз, реєстрація відкрита для усіх бажаючих. Однак, чим раніше ви підтвердите свою участь – тим дешевше отримаєте нові знання! Всю детальну інформацію можна отримати на сайті табору: www.businesscamp.com.ua

З питань участі: Юлія Жирова +380-93-218-73-11

Останні події проекту можна знайти в Facebook і Twitter

Про центр підприємництва StartupUkraine

Діяльність Startup Ukraine направлена на розвиток підприємницького духу в Україні і сфокусована навколо трьох основних ідей: збільшити знання, поділитися досвідом і надихнути. Майбутнє і добробут в Україні залежить від молодих талантів, їх ідей та енергії. Кожен з них заслуговує взяти участь і зробити свій внесок.

http://startupukraine.com

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!