"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Сьогодні можуть поміняти главу МТСБУ

Четвер, 7 червня 2012, 12:23

7 червня планується провести чергові збори президії Моторного (транспортного) страхового бюро, в порядку якого будуть значитися два пункти: зміна статуту та різне.

Про це пише "Комерсант-Україна" з посиланням на джерела в МТСБУ.

Кадрове питання не заявлений, "але не виключено, що він буде внесений в ході зборів", розповів один з учасників вчорашньої зустрічі страховиків з главою Нацкомфінуслуг Андрієм Стасевського.

Офіційно ніхто з учасників зустрічі не захотів обговорювати її підсумки, неофіційно ж співрозмовники видання відзначили, що генеральним директором бюро все ще намагаються призначити Бориса Візірова, а нинішнього гендиректора Вадима Загребного перевести на посаду його заступника.

Реклама:

Для цього потрібно внести зміни до статуту, оскільки зараз в МТСБУ існує лише одна посада заступника генерального директора, її займає Іван Гумінський.

Для працевлаштування Загребного потрібно переписати статут, відзначає видання. Його текст буде винесений 6 липня на розгляд загальних зборів членів бюро.

Планується також змінити норми, що стосуються координаційної ради МТСБУ, з метою збільшення впливу на бюро страхових компаній.

"Зараз координаційна рада, до якої входять представники і страхових організацій, і депутати, навряд чи затвердить запропоновану паном Стасевського кандидатуру", - говорить інший страховик.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!