Із нацпроекту "Відкритий світ" пішов керівник

Вівторок, 26 червня 2012, 20:52

Керівник національного проекту "Відкритий світ" Ігор Курус вирішив піти з посади та повернутися до журналістики.

Про це він повідомив агентству "Інтерфакс-Україна".

"Я написав заяву три тижні тому. Нині очікую, коли її підпишуть", - сказав він.

Курус відмовився назвати причини свого звільнення, лише зазначив, що зробив усе можливе для того, щоб проект "Відкритий світ" запустити.

Реклама:

"Я не хотів би коментувати. Я зробив усе, щоб проект почав працювати. Думаю, з моїм відходом проект розвиватиметься швидше", - наголосив він.

Відповідаючи на запитання щодо подальших кар'єрних планів, Курус повідомив, що вирішив на півроку взяти творчу паузу, пропозиції щодо роботи він не розглядає.

"Я вирішив узяти творчу паузу десь на півроку. Вирішив повернутися до журналістики. Нині я є головним редактором журналу "Каменяри", видається у Львівській області", - сказав він.

Курус очолював нацпроект із 2010 року. До цього був членом Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

Отримати коментар від голови Національного агентства з управління національними проектами Владислава Каськіва щодо кандидатури на посаду керівника нацпроекту "Відкритий світ" агентству поки що не вдалося.

Як відомо, у рамках національного проекту "Відкритий світ" планується побудувати мережу 4G, яку передбачається використовувати переважно в освітніх цілях.

При цьому держава планує перевести всі навчальні матеріали для школярів у цифровий вигляд, а доступ до матеріалів надаватиметься через мережу 4G за допомогою нетбуків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: