"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український виробник круп вийде на IPO

Четвер, 31 травня 2012, 18:05

Група компаній Cereal Ukraine планує в другому-третьому кварталі 2012 року провести приватне розміщення акцій на альтернативному майданчику NewConnect Варшавської фондової біржі (WSE).

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на інформацію польської компанії Progress Holding, яка є авторизованим радником із підготовки групи до виходу на WSE.

Згідно із повідомленням, 1-2 червня в Закопане (Польща) запланована зустріч президента Cereal Ukraine Анатолія Власенка з інвесторами, зацікавленими у приватній емісії акцій компанії.

Група планує залучити кошти для реалізації програми розвитку виробництва та експорту круп, вартість якої в цілому оцінюється приблизно в 2,5 млн євро.

Реклама:

Група компаній Cereal Ukraine - один із провідних виробників круп в Україні, який випускає продукцію під торговельними марками "Олімп" і "Кашка-вкусняшка". Її підприємства щомісяця випускають 4000-4500 тонн круп.

Активи Cereal Ukraine включають земельні ділянки в Харкові і області площею понад 7 га, склади площею до 7,5 тис. кв. м, зерновий елеватор на 8 тис. тонн.

У 2011 році група отримала чистий прибуток 2,88 млн євро. Її оборот за минулий рік досяг 27 млн євро.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: