Онлайн-трансляція зустрічі з Іваном Малковичем "Натхнення в бізнесі" о 18:00

Середа, 23 травня 2012, 10:50

Дискусійний клуб "Бізнес Credo", портал "Платформа" та "Економічна правда" запрошують переглянути онлайн-трансляцію зустрічі з українським поетом, видавцем Іваном Малковичем на тему: "Натхнення в бізнесі", що відбудеться 23 травня.

Трансляція розпочнеться на цій сторінці 23 травня о 18:00.

Серед питань зустрічі:
натхнення – спалах чи результат клопіткої праці;
джерела натхнення і мотивації для себе і оточуючих;
креативність та віра: чому в дитинстві нам здається, що ми здатні на все, і куди зникає ця віра, коли ми дорослішаємо.

Реклама:

Зустріч буде цікавою для власників та представників топ-менеджменту українських і міжнародних компаній, зацікавлених у змістовному діалозі бізнесу та суспільства.

 Іван Малкович 

Іван Малкович – український поет і видавець, власник і директор видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА". Редактор, упорядник, автор та перекладач кількох десятків книжок для дітей. Народився на Івано-Франківщині. Закінчив скрипковий клас Івано-Франківського музучилища та філологічний факультет Київського державного університету ім. Тараса Шевченка. Член Спілки письменників з 1986 р. Автор шести "дорослих" поетичних книг: "Білий камінь" (1984), "Ключ" (1988), "Вірші" (1992), "Із янголом на плечі" (1997), "Вірші на зиму" (2006), "Все поруч" (2010). Кавалер Міжнародного ордену усмішки (свого часу цю нагороду отримували Папа Іван-Павло ІІ, Астрід Ліндґрен, Сєрґєй Образцов, Дж. Роулінґ та ін.)

 

 Василь Мирошниченко

Василь Мирошниченко (модератор)- партнер CFC Consulting, Директор та голова українського представництва Україно-Британського Сіті Клубу, випускник Swedish Institute Management Program (Швеція), президент ММГО "Європейський молодіжний парламент-Україна" (2002-2004). Випускник London School of Economics (Великобританія), Інституту міжнародних відносин, Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, магістр міжнародних відносин

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!