Швейцарський інвестор розповів про ризики роботи в Україні

Субота, 12 травня 2012, 10:46

Для західного інвестора головним ризиком при роботі в Україні є її нерозвинена економіка і слабкий внутрішній ринок.

Про це заявив відомий швейцарський бізнесмен і промисловець, скляний магнат, голова правління і виконавчий директор найбільшої світової компанії група Glas Trosch Еріх Треш, який брав участь у відкритті свого скляного заводу в Артемівську Донецької області, передає УНІАН.

Відповідаючи на запитання про ризики його бізнесу при роботі в Україні, Треш сказав: "Займаючись бізнесом, завжди будуть ризики. Основний ризик тут – це, звичайно, те, що економіка в Україні не працює в повну силу".

Бізнесмен пояснив: "А якщо не працює економіка, відповідно, в країні мало будується, мало реконструюється, мало використовується скло і склопакети".

Реклама:

Треш висловив надію, що все-таки внутрішній ринок в Україні запрацює, і тоді більше запитаною буде продукція, вироблена на будівельних заводах.

"Ми сподіваємося, що все-таки, нарешті, в повну силу запрацює в Україні економіка і розгорнеться будівництво. Це найосновніший ризик і найосновніша для нас тема", - сказав швейцарський бізнесмен, підкресливши вкотре, що першочерговим залишається розвиток внутрішнього ринку України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: