Податкова знову відкрила "Розетку"

П'ятниця, 27 квітня 2012, 14:30

Державна податкова служба завершила обшуки в офісах компанії Rozetka.UA та її партнерів.

Про це в соціальній мережі Facebook заявив власник Rozetka.UA Владислав Чечоткін.

"Вчора, нарешті, у нас закінчився обшук і ми знову можемо працювати", - повідомив бізнесмен.

При цьому він досить спокійно і з розумінням оцінює дії влади.

Реклама:

"В цілому, податкова міліція робила свою роботу. Основні проблеми принесли "перегини на місцях". Мені важко прийняти цей факт, але після тривалих розглядів - це так", - зазначив Чечоткін.

Він сподівається, що винні в цих перегинах будуть покарані.

При цьому Чечоткін не повідомляє додаткових подробиць щодо взаємовідносин Податкової з інтернет-магазином і його керівництвом, відзначаючи, що справа щодо магазину ще не припинена.

"Всі просять подробиці - їх зараз немає. Ми працюємо, податкова теж працює. Вбивати Rozetka нікому не потрібно. В результаті народиться якийсь компроміс", - зазначив Чечоткін.

На сайті магазина також розміщене повідомлення, про те, що робота підприємства розблокована і замовлення покупців будуть виконуватися швидко і без обмежень.

Як повідомлялося, податкова міліція порушила кримінальну справу проти директора товариства з обмеженою відповідальністю Rozetka.UA за підозрою в ухилянні від сплати податків на суму понад 7 млн гривень.

19 квітня співробітники Податкової проводили обшук в офісі хостингу компанії Imena.UA/Mirohost у зв'язку з перевіркою діяльності Rozetka.UA.

Чечоткін заявив, що Податкова з 19 квітня проводила обшуки в офісі магазину, і в офісах інших компаній-партнерів Rozetka.UA.

За його даними, була заблокована діяльність більше 20 підприємств.

20 квітня Податкова заявила про готовність керівництва інтернет-магазину Rozetka.UA відшкодувати державі збитки, завдані несплатою податків, Чечоткін цю заяву не прокоментував.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: