"АероСвіт" спростував чутки про зміну власників

Понеділок, 2 квітня 2012, 20:51

Український авіаперевізник "АероСвіт" не готується до зміни власників, про що написали деякі ЗМІ.

Про це заявив співголова наглядової ради "АероСвіту" Григорій Гуртовий, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Ніякої зміни власників не було, немає і не планується. Мені не зовсім зрозуміло, звідки пішли ці чутки, проте жодних дій не було, будь-якої передачі активів не відбувалося, ми йдемо відповідно до плану реструктуризації, який був спочатку", - сказав Гуртовий.

За його словами, нині компанія розвиває дві гілки бізнесу - регулярні та чартерні перевезення: "Наше чітке переконання: ці лінії не повинні перетинатися, тому що це два ідеологічно різні бізнеси з точки зору їх ведення".

Реклама:

Авіакомпанія "АероСвіт" створена в 1994 році. На сьогодні обслуговує 80 міжнародних маршрутів в 34 країни і проводить внутрішні авіаперевезення.

З 1996 року є членом Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA), з 2008-го - членом Асоціації європейських авіакомпаній.

Оперує флотом з восьми далекомагістральних літаків Boeing 767 і 19 середньомагістральних Boeing 737, використовує партнерські суду Airbus 320, Airbus 321, Embraer 145, Embraer 195.

Разом із авіакомпаніями "Дніпроавіа" (Дніпропетровськ) і "Донбасаеро" (Донецьк) входить до стратегічного альянсу "Українська авіаційна група", підконтрольного українській групі "Приват", власниками якої є бізнесмени Геннадій Боголюбов, Ігор Коломойський і Олексій Мартинов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!