Платіні розлютився через ціни в Україні

П'ятниця, 13 квітня 2012, 17:27

Президент УЄФА  Мішель Платіні висловив обурення високими цінами на номери в українських готелях.

Про це Платіні заявив на прес-конференції у Варшаві, коментуючи ціни на проживання в українських і польських містах-організаторах Євро-2012, повідомляє УНІАН.

"Можу сказати, що я розлютився в Україні, тому що немає ніякого зв'язку з цінами, що були предметом розмов кілька років тому, і нинішніми цінами", - сказав Платіні.

Він відзначив, що під час свого останнього візиту в Україну звернув увагу представників української влади на цю проблему. Українські урядові посадові особи запевнили його, що докладуть зусиль до виправлення ситуації.

Реклама:

"Не можна організовувати турнір, а потім жадати від людей якихось непомірних уплат (за житло)", - сказав президент УЄФА.

Платіні також пояснив високими цінами на номери в готелях проблеми з продажем квитків на матчі в Україні, зокрема, на один з найбільш цікавих двобоїв турніру між збірними Англії і Франції в Донецьку.

"Люди взагалі не хочуть приїжджати, якщо не знаходять житла за ціною, яка б їм відповідала", - сказав він.

Платини зауважив, що навіть журналісти звертаються в УЄФА з проханнями знайти в Україні житло за "розумними цінами".

У той же час він назвав нормальною ситуацію з цінами на готельні номери в Польщі напередодні проведення фінальної частини нинішнього чемпіонату Європи з футболу.

Представник УЄФА Polska Єва Прокопяк підтвердила, що організація в травні планує організувати last minute розпродаж квитків на чотири матчі в Україні, що їй ще не удалося продати.

Зокрема, між Англією і Францією 11 червня, Нідерландами з Данією і Португалією в Харкові 9 і 17 червня і між Данією і Португалією 13 червня у Львові.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: