У Кремля з`явилась своя горілка - Kremlin Award

Вівторок, 14 лютого 2012, 18:11

Управління справами президента Росії представило нову преміальну горілку Kremlin Award ("Нагорода Кремля"), яка подаватиметься на протокольних заходах за участю перших осіб держави.

Як повідомив прес-секретар управління справами Віктор Хреков, офіційна презентація горілки відбулася у вівторок на міжнародній виставці "ПродЕкспо-2012", передають "Ведомости".

За його словами, новий продукт став результатом співпраці ФГУП "Торговий дім "Кремлівський", Московського заводу "Кристал", компанії "Лудінг" і концерну "Мульти-груп" з Вірменії.

"Для створення дизайну і комплектації вироби були підключені провідні світові та європейські компанії. Розлив здійснюється в спеццех ВАТ "Московський завод" Кристал". Якість всіх інгредієнтів контролюється лабораторією заводу. Спирт для горілки Kremlin Award готується зі спеціальних сортів пшениці, в купажі горілки відбирається спирт з найвищими показниками якості та органолептики", - зазначив Хреков.

Реклама:

Крім того, додав прес-секретар, продукція проходить додаткову експертизу в Центрі держсанепіднагляду управсправами, після чого поступає споживачам.

Зокрема, поставки вже почалися для проведення протокольних заходів, у тому числі за участю перших осіб держави.

Хреков нагадав, що виробництво горілки є продовженням роботи управсправами зі "створення та просування на ринок високоякісної продукції під власними торговими марками з використанням найменування "Кремль" ("Кремлівський").

Раніше керуючий справами спільно з єреванським комбінатом "Арарат" запустили виробництво коньяку Kremlin Award, а з компанією "Абрау-Дюрсо" - виробництво шампанського "Кремлівська якість".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!