Місце в Київраду коштує 5 мільйонів?

Понеділок, 13 лютого 2012, 18:23

Незважаючи на те, що офіційно ще ніхто не оголосив, коли ж пройдуть вибори в Київраду, у штабах політсил уже шукають кандидатів на прохідні місця.

Джерела в багатьох партіях кажуть, що вибори до Київради таки пройдуть восени, а не в 2013 році, пише "Сегодня".

Вибори в Київраду по мажоритарці обійдуться 300-500 тисяч доларів. Сюди входить робота штабу, агітаторів, спостерігачів.

А от місце в прохідній частині списку коштує 5 мільйонів гривень.

Реклама:

За словами депутатів, якщо в авторитетного кандидата немає своїх грошей, то в нього завжди є свій "гаманець", тобто бізнесмен, готовий фінансувати його виборчу кампанію, а надалі депутат буде лобіювати його інтереси в Київраді.

Щоправда, підготовку до виборів розпочали не всі. Так, у Партії регіонів кажуть, що до виборів не готуються, бо ще не оголошені строки. Виборців планують агітувати своїми нинішніми досягненнями.

Натомість партія Кличка уже готується до старту.

"Ми готуємося до виборів. Не хочемо, щоб у нас виявилися перебіжчики, тому шукаємо людей, які вже зарекомендували себе й мають рейтинг в округах, відомих у Києві людей, моральних авторитетів. Це кропітка робота з добору кадрів. До нас звертаються дуже багато людей, і потрібно добре їх перевіряти", — сказала заступник голови фракції "Удар" у Київраді Наталя Новак.

Правда.Київ

http://www.segodnya.ua/news/14338002.html

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: