Заява Оніщенка є спробою посилити електоральну підтримку - Чечетов

Понеділок, 9 січня 2012, 14:22

Заява головного санітарного лікаря РФ Геннадія Оніщенка щодо можливого обмеження ввозу української сільськогосподарської продукції до Росії - не що інше, як спроба вибити додаткові відсотки електоральної підтримки напередодні виборів президента РФ.

Про це заявив народний депутат Михайло Чечетов, передає УНН.

"Подібні заяви не роблять честі цьому чиновнику. Швидше за все, вони пов'язані з наближенням виборів президента Росії. Тому нічого незвичайного в поведінці російських чиновників немає. Під час виборчої кампанії бувають такі перехльости у висловлюваннях, що чорт ногу зломить", – зазначив Чечетов.

За словами народного депутата, абсолютно очевидно, що у висловлюваннях головного санітарного лікаря РФ був присутній елемент безтактності, безкультур'я й невихованості.

Реклама:

"Я не думаю, що висловлювання цього чиновника та його позицію поділяє офіційна влада - президент і прем'єр-міністр РФ. Тому давайте не підносити нерозумність і аморальність однієї людини до рангу державної політики", – резюмував Чечетов.

Нагадаємо, раніше керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Оніщенко заявив, що Російська санітарна служба, можливо, буде змушена піти на обмеження ввезення з України аграрної продукції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!