Амбіції Колеснікова трохи скромніші, ніж у Ахметова

Четвер, 19 січня 2012, 11:13

Борис Колесніков має намір побудувати нову льодову арену, не менш 10 тисяч глядачів для свого хокейного клубу "Донбас".

Про це Колесніков повідомив під час відкритого тренування команди в Донецьку в середу, 18 січня, - передає кореспондент "Острова".

Як повідомлялося раніше, хокейний клуб "Донбас" ставить за мету перехід на більш високий рівень – у Континентальну хокейну лігу.

Однак у регламенті КХЛ обговорено, що мінімальне число індивідуальних глядацьких місць, де грає команда Ліги, повинна бути не менш 5 500.

Реклама:

У такий спосіб нова льодова арена "Донбасу" дозволить клубові відповідати цій вимозі регламенту.

Відповідаючи на питання журналістів, чи не планує "Донбас" побудувати для себе льодовий палац рівня нового стадіону футбольного клубу "Шахтар", Борис Колесніков сказав, що "Донбас Арена" одному така у світі".

Що стосується хокейного клубу, за словами президента клуба, у Донецьку найближчим часом почнеться будівництво нового льодового комплексу.

"Одне можу сказати напевно: ми почали роботу з декількома відомими людьми і компаніями. Вони протягом п'яти-шести місяців підготують ескізи, за якими потім можна буде замовити проект. Ми плануємо, що арена буде вміщати не менш 10 тисяч глядачів, а, може, і більше", - пообіцяв Колесніков.

Він не уточнив, де саме буде будуватися новий льодовий палац. "Де мер землю виділить", - сказав президент клубу.

"Для "Донбасу" ми шукаємо варіанти. Ми повинні знайти місце в центральній частині, щоб були зручні під'їзди", - заявив у відповідь донецький міський голова Олександр Лук'янченко.

"Для Донецька, куди як на роботу їздять футбольні команди "Барселона", "Рома", "Лаціо", ми просто не маємо морального права мати команду нижче рівня КХЛ", - позначив амбіції клубу Колесніков.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: