"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МНС витратило 5 мільйонів на створення системи "112"

Середа, 7 грудня 2011, 14:41

Міністерство надзвичайних ситуацій витратило 5 млн грн. на створення системи екстреної допомоги населенню за єдиним номером "112" в чотирьох містах, які прийматимуть Чемпіонат Європи з футболу 2012 року.

Про це заявив начальник управління медичного забезпечення та з питань створення та впровадження системи "112" МНС Ростислав Валіхновський, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Близько 5 млн грн. (уже витрачено). Це вартість проведення ремонтних робіт, вартість проведення зовнішніх комунікацій, вартість технічних проектів, робочих проектів, які, безумовно, повинні бути здійснені до початку будь-яких робіт", - сказав він.

За його словами, на створення системи в областях з найбільшою кількістю населення (Київська, Харківська, Донецька, Львівська, Запорізька, Дніпропетровська), де планується першочергове впровадження системи екстреної допомоги населенню, необхідно близько 450 млн грн.

Реклама:

Валіхновський також підкреслив, що МНС шукає альтернативні шляхи фінансування проекту, оскільки в бюджеті на 2012 рік на нього не передбачені кошти.

Запуск системи "112" в чотирьох містах, де пройде Євро-2012, за його словами, запланований на кінець березня - початок квітня 2012 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: