Литвин припускає, що при ратифікації вільної торгівлі з СНД у Раді буде спекотно

Середа, 9 листопада 2011, 18:38

Угода про зону вільної торгівлі в рамках СНД поки не надійшла до парламенту, але навколо неї будуть дуже гострі дискусії.

Сказав голова Верховної ради Володимир Литвин, передає "Інтерфакс-Україна".

"Його немає у парламенті, і я направив звернення до прем'єр-міністра з приводу того, щоб надали Верховній раді офіційно текст цього документа", - сказав журналістам у середу Литвин під час офіційного візиту до Санкт-Петербурга.

"Будемо сподіватися, що він надійде офіційно для розгляду у Верховній раді та ратифікації цього документа", - додав спікер українського парламенту.

Реклама:

Він підкреслив: "Хоча я розумію, що навколо цього документа будуть розгортатися гострі дискусії. При цьому, у текст і зміст заглиблюватися будуть мало".

Під час ратифікації "харківських угод" 27 квітня 2010 року Литвину довелося ховатися за великою парасолькою від яєць, які полетіли в нього.

Як повідомлялося, 18 жовтня у Санкт-Петербурзі керівники урядів країн СНД, у тому числі прем'єр України Микола Азаров, підписали Договір про зону вільної торгівлі в рамках Співдружності. Згоди щодо цього документу досягнуто раніше того ж дня на зустрічі голів урядів СНД.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!