Королевська переконує, що не має власного бізнесу

Вівторок, 8 листопада 2011, 15:15

Народний депутат (фракція БЮТ-Батьківщина), голова Комітету з питань промислової і регуляторної політики Наталія Королевська заперечує наявність у неї будь-яких комерційних інтересів.

Про це повідомляє прес-служба Королевської, передає "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується моєї бізнес-імперії, то її вже немає. П'ять років тому, ідучи в політику, я прийняла досить складне для себе рішення відійти від бізнесу. Складне, бо була успішним підприємцем, управляла величезним колективом. Але я вчасно зрозуміла, що неможливо поєднувати політику і бізнес. Кожне з цих напрямків вимагає повної самовіддачі, роботи по 20 годин на добу. Тому я перевернула цю сторінку і присвятила себе політиці ", - розповіла Королевська.

Проте, за словами політика, влада намагається чинити на неї тиск через членів сім'ї.

Реклама:

"Моєму чоловікові теж довелося піти з українського бізнесу після того, як" маски-шоу "пройшли не тільки в його компаніях, але і на підприємствах, які були контрагентами і мали хоч якісь стосунки з бізнес-структурами нашої сім'ї. Ми розуміємо, що проводиться політика, спрямована на повне знищення опозиції. Тому сьогодні ні я, ні моя сім'я не мають ніякого бізнесу в Україні ", - підкреслила Королевська.

Глава парламентського Комітету відзначає, що влада будь-яким способом намагається знайти її слабке місце:

"За останні півтора року в Луганську на всіх підприємствах, де я коли-небудь працювала, з перевірками побували представники всіх мислимих і немислимих контролюючих органів. Моїх колишніх колег регулярно викликають до правоохоронні органи і намагаються накопати на мене хоч який-небудь компромат", - говорить депутат.

За словами політика, через тиск багато її друзі були змушені виїхати з країни.

"Вони зрозуміли: тут не вийде не тільки розвивати бізнес, але навіть відчувати себе в безпеці. У Києві є хоч якась можливість підтримки з боку депутатів. Ми оперативно виїжджали в офіс до афганців, у Жені Суслова (народний депутат від БЮТ ) теж змогли організувати підтримку депутатів, швидко зв'язалися з Кардаковим (власник IT-компанії Інком, в офісі якої податкова міліція нещодавно провела обшуки) і запропонували допомогу ", - зазначила Н. Королевська.

Вона додала, що коли подібне відбувається "десь у Луганську, на околиці країни", у людей немає можливості оперативно надати розголосу, що трапилося і отримати хоч якийсь захист. "Ми маємо справу з економічними репресіями за політичними ознаками - інших способів зберегти владу у правлячої партії не залишилося", - вважає депутат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!