Суд почав ліквідацію "Сіті'кома"

Четвер, 24 листопада 2011, 11:46

Господарський суд Києва 7 листопада 2011 р. визнав банкрутом ТОВ "Сіті'ком" (мережа супермаркетів електроніки City.com), яке входить до холдингу Unitrade Group, і відкрив ліквідаційну процедуру.

Про це ідеться в оголошенні суду в газеті "Голос Україні" у четвер, повідомляє портал "Дело".

Відповідно до публікації, ліквідатором компанії призначений арбітражний керуючий Сергій Кіцула.

Наказом ліквідатора скасовані всі довіреності на представництво інтересів ТОВ "Сіті'ком", без підпису ліквідатора та довіреності передоручення.

Реклама:

Як повідомлялося, Госпсуд Києва порушив справу про банкрутство ТОВ "Сіті'ком" 2 серпня 2010 року.

Тоді Unitrade Group відзначила, що процес банкрутства ТОВ "Сіті'ком" (Київ) не позначиться на роботі мережі супермаркетів електроніки City.com, оскільки ця компанія "ніяк не пов'язана з операційною діяльністю мережі, "мережа перебуває під управлінням ТОВ "Персональна електроніка", а права на торговельні марки належать особисто президентові холдингу Володимиру Колодюку.

З кінця 2008 року Володимир Колодюк і його брат Андрій Колодюк ведуть суперечку щодо права власності на підприємства холдингу Unitrade Group.

Затяжний конфлікт, що пройшов безліч судових інстанцій, призвів, зокрема, до блокування рахунків низки юридичних осіб та припинення виплат за облігаціями ТОВ "Сіті'ком".

У свою чергу, Колодюк повідомляв, що справа про банкрутство ТОВ "Сіті'ком" порушена за позовом Альфа-банку.

Навесні 2009 року бренди Unitrade Group - торговельні мережі Unitrade, City.Com, melofon і Service Master - були переведені В. Колодюком під управління нового юридичної особи - ТОВ "Персональна електроніка".

При цьому В. Колодюк і його партнер Володимир Добровольський втратили контрольну частку в статутному капіталі зазначеного ТОВ, передавши її кредиторам із правом викупу.

Восени 2009 року В. Колодюк оцінював загальну суму заборгованості холдингу перед кредиторами в більш ніж 100 млн грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!