Вкладники "МММ-2011" скаржаться на Мавроді, а він їх матюкає- ЗМІ

Середа, 16 листопада 2011, 09:33

Нова фінансова піраміда "МММ-2011" Сергія Мавроді, схоже йде на дно, адже інтернет рясніє повідомленнями, де вкладники скаржаться, що їм перестали виплачувати гроші з вкладень.

Про це повідомляє газета "Сєгодня".

На офіційному сайті повідомляється, що кількість вкладників вже перевалило за п'ять мільйонів, і серед них сотні тисяч українців.

Ошукані вкладники пишуть особисто Мавроді, а він нібито криє їх матом, відзначає видання. Сам організатор МММ Мавроді заявляє, що всі звинувачення блеф.

Реклама:

"Немає жодних труднощів, - говорить Мавроді. - В хід вже прямі провокації і наклеп пішли. Раніше такого не було. Схоже, хтось занепокоївся вже серйозно. Динаміка зростання все крутіше. Вона настільки висока, що ми не встигаємо персонал набирати. Українці дуже активні, і ми скоро розширимо рекламну кампанію в Україні".

Нагадаємо, що у середині вересня в Україні "МММ-2011" оголосили поза законом.

Держкомісія з регулювання ринків фінансових послуг заявила, що, за законом, діяльність з надання будь-яких фінансових послуг, що передбачають пряме або опосередковане залучення фінансових активів від фізичних осіб, може здійснюватися тільки після отримання ліцензії.

А ось цієї самої ліцензії у МММ немає. Юристи кажуть, що вкладники можуть попрощатися з "кровними".

"Якщо вкладники не підписували ніяких офіційних угод, то гроші повернути нереально. Та й МММ ніде не зареєстрована, тобто довести, що туди були вкладені гроші, буде неможливо", - каже юрист Галина Палійчук.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: