В Криму на АЗС переплутали "дизель" з бензином. Постраждало 35 машин

Понеділок, 3 жовтня 2011, 11:33

На заправці мережі АЗМ "Окко" в Інкерманському районі Севастополя працівники помилково заправляли автомобілі дизпальним замість бензину, в результаті чого постраждало 35 машин.

20 осіб вже написали заяву в міліцію, розповіла одна з потерпілих Олена Гур'єва, повідомляє "РИА "Новый Регион".

"Я їхала в Інкерман, заїхала на АЗС, заправилася, і приблизно через кілометр машина встала. Коли їхала, бачила, що вздовж узбіччя вже стояло кілька десятків машин. Незабаром стали вибиратися на евакуаторах. З'ясувалося, що власники цих машин заправилися на "Окко" в Інкермані. Коли на заправці понюхали пістолет - виявилося, що працівники переплутали дизпальне з бензином", - сказала співрозмовниця агентства.

Гур'єва уточнила, що тепер ремонт її "Субару" може обійтися приблизно в 3 тисячі доларів. Серед постраждалих були власники зовсім нових іномарок.

Реклама:

За словами Гур'євої, 20 осіб написали колективну заяву в міліцію. На місце прибув керівник Балаклавського райвідділу, а також експерти.

"Працівники заправки навіть після нашого прибуття не хотіли припиняти продаж бензину. Нам довелося малювати саморобний плакат. Директор приїхав тільки через 4 години. Він заявив, що фірма компенсує збиток, але тільки якщо буде доведено, що причиною поломки стала помилка співробітників "Окко". Але впевненості у постраждалих в отриманні компенсації немає", - резюмувала Гур'єва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!