Московський патріархат відкриє call-center за 100 тисяч доларів

Вівторок, 25 жовтня 2011, 16:07

Українська православна церква Московського патріархату хоче відкрити безкоштовний цілодобовий call-center для спілкування населення зі священиками в 2012 році.

Про це на прес-конференції сказав журналістам прес-секретар предстоятеля УПЦ (МП) протоієрей Георгій Коваленко, передають "Українські новини".

"Сall-center - це перспектива наступного року", - підкреслив він.

При цьому Коваленко уточнив, що такий call-center буде розраховано насамперед на людей, які прикуті хворобою до ліжка й тих, хто з тих чи інших причин не може відвідати церкву сам, і, таким чином, його створення спростить роботу священикам.

Реклама:

Проект з його створення реалізується в рамках будівництва кафедрального собору й духовно-просвітительського центру УПЦ (МП), однак call-center планується відкрити незалежно від того, коли буде закінчено це будівництво.

Крім священиків до прийому таких дзвінків від парафіян будуть залучені вихованці духовних шкіл, семінарій й академій, які розбираються в питаннях віри, традицій і психології.

З його слів, проект такого центру вже готовий.

Протоієрей додав, що тільки на техніку для нього необхідно близько 100 тисяч доларів, а на його утримання необхідно буде близько 100 тисяч гривень на місяць.

При цьому він висловив надію, що 2 перші номери працювати до 19 грудня.

Як повідомлялося, у вересні Володимир-Волинська єпархія УПЦ (МП) запустила цілодобову інтернет-трансляцію із Володимир-Волинського Успенського кафедрального собору у Володимирі-Волинському (Волинська область).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!