"Бориспіль" увійшов до рейтингу найгірших аеропортів

Вівторок, 25 жовтня 2011, 11:17

"Бориспіль" увійшов до п'ятірки аеропортів з гіршим сервісом у світі.

Про це свідчить рейтинг The Guide to Sleeping in Airports, пише "Комерсант-Україна".

Опублікований рейтинг найкращих і найгірших аеропортів світу складений спеціалізованим порталом The Guide to Sleeping in Airports. За аеропорти голосують самі користувачі - вони дають їм оцінку і пишуть відгуки.

"Бориспіль" зайняв в рейтингу п'яте місце, в 2010 році він також був шостим серед найгірших аеропортів Європи, зазначає видання.

Реклама:

Користувачі відгукуються про "Бориспіль" як про некомфортний аеропорт з обмеженою кількістю місць для пасажирів, які очікують рейс.

Є скарги на недружній персонал, особливо співробітників служби безпеки і погане знання ними англійської мови.

"В аеропорту немає необхідних послуг для довгострокового перебування або транзиту. Якщо ви хочете курити, то вам доведеться для цього виходити зі своїми речами на вулицю. Аеропорт дуже маленький як для міжнародного", - пише один з користувачів порталу.

В "Борисполі" повідомили, що проаналізували інформацію, розміщену на The Guide to Sleeping in Airports.

"Цей портал є аматорським, його рейтинг не може бути професійним. У коментарях не зрозуміло, про який аеропорт йде мова - про" Жуляни "або" Бориспіль ". Крім того, на сайті розміщено фото терміналу А, який зараз не працює", - зазначила прес-секретар аеропорту Оксана Ожигова.

За її словами, на гарячу лінію аеропорту майже не надходять скарги на персонал аеропорту, а в терміналах передбачені місця для курців.

"Пасажирам подобаються зміни, які ми проводимо. До цих пір актуальна проблема втрати багажу, але ми працюємо над її вирішенням", - додала Ожигова.

Експерт Центру економічного і політичного аналізу Ірина Кава вважає, що цей рейтинг не може сильно зашкодити репутації аеропорту, але для окремих користувачів така інформація може бути негативним сигналом:

Список кращих аеропортів за версією The Guide to Sleeping in Airports очолив сінгапурський Changi. Друге місце в списку зайняв аеропорт Гонконгу, третє - південнокорейський Incheon.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: