Вадатурський звинувачує владу у тиску

Четвер, 13 жовтня 2011, 11:10 -

Голова агрохолдингу "Нібулон" Олексій Вадатурський вважає, що тиск на його підприємство чинився з боку оточення керівництва країни.

Про це він розповів "Економічній правді".

"За 20 років мені щороку пропонували продати бізнес в грубій або м'якій формі. Були різного роду погрози та попередження. І як не дивно, це було при кожному президентові", - заявив він.

"Все виходить не від президентів, а від людей, які за будь-якої влади вважають, що їм дано право на подібні дії. На жаль, завжди у владі чи в близьких до неї кол є окремі представники, які посилаючись на керівників країни, переслідують особисті інтереси", - сказав генеральний директор агрохолдингу.

Реклама:

За словами Вадатурського, йому не надходили пропозиції щодо купівлі "Нібулона" з боку депутатів "Партії регіонів" Юрія Іванющенка та Ріната Ахметова.

"Від перелічених людей пропозицій до мене не надходили", - підкреслив глава агрохолдингу.

При цьому бізнесмен не відповів на питання, чи пропонував йому продати "Нібулон" голова Мінагропроду Микола Присяжнюк, і не спростував цю інформацію.

"Я можу тільки сказати, що з часом ці люди, які пропонували і були зацікавлені, зрозуміють, що в цивілізованій країні так робити не можна", - зазначив він.

"За роки незалежності України на кожну успішну компанію звертали увагу представники всіх кольорів влади. Якби власник компанії кожному з них поступався часткою, то невідомо що в підсумку б залишилося від бізнесу", - додав Вадатурський.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: