АППТЕ виступила одним з організаторів урочистого засідання на честь "Дня працівників торгівлі"®

Середа, 12 жовтня 2011, 11:46

Асоціація АППТЕ третій рік поспіль виступила одним з організаторів урочистого засідання на честь свята «День працівників торгівлі».

Так, 26 липня 2011 року у Великій концертній залі Київської державної обласної адміністрації відбулося третє щорічне урочисте засідання, присвячене святкуванню Дня працівників торгівлі. Захід було проведено на всеукраїнському рівні – у ньому взяли участь близько 500 найкращих працівників галузі торгівлі, топ-менеджмент і власники торговельних мереж з усіх регіонів України.

Привітати галузь прийшли представники влади. Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Вадим Копилов у своєму вітальному слові зазначив: «Завдяки підвищенню соціальних стандартів, відновленню економічного розвитку, нам вдалося досягти зростання реальних доходів населення, що одразу позитивно позначилось на показниках товарообігу. Так, у першому півріччі 2011 року загальний обсяг роздрібного товарообігу збільшився проти відповідного періоду 2010 року і перевищив 150 млрд. грн.»

Вадим Копилов окреслив завдання щодо подальшого розвитку сфери торгівлі, це - запровадження єдиних стандартів і правил організації і здійснення торгівельної діяльності, що відповідають стандартам розвинених країн світу.

Реклама:

Також модернізація і розширення торгівельної інфраструктури, впровадження у торгівельну діяльність сучасних логістичних технологій, технологій фасування та зберігання товарів, що дозволить знизити рівень матеріальних втрат на шляху постачання товарів від виробника до кінцевого споживача. Та забезпечення якості і безпечності товарів, що пропонуються на внутрішньому і зовнішньому ринках.

Першим кроком на шляху виконання поставлених завдань стане прийняття проекту Закону України «Про внутрішню торгівлю», розробленого Міністерством економічного розвитку і торгівлі України спільно з представниками торгівельних асоціацій, наголосив Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Вадим Копилов: «Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо домогтися утвердження репутації України, як держави, що має розвинену, ефективну і сучасну систему торгівлі, яка є привабливою для вітчизняних та іноземних інвесторів».

Поздоровив галузь торгівлі від Київської міської адміністрації Олександр Мазурчак, Перший заступник голови КМДА. Він побажав представникам торгівельної галузі міцного здоров’я, щастя, успіху у справах, та вручив почесні відзнаки Київської міської державної адміністрації.

З урочистим привітанням від імені організаторів виступив Ігор Баленко, президент Української торговельної асоціації, зазначивши, що сьогодні галузь торгівлі намагається розвиватися, долаючи різноманітні перешкоди., у тому числі високу зарегульованість з боку влади. Ігор Баленко висловив надію щодо Закону «Про внутрішню торгівлю», який, на його думку повинен допомогти розвинути галузь, а не навпаки.

Від імені Асоціації підприємств побутової техніки та електроніки привітав представників торгівельної галузі Орест Яремчук, президент АППТЕ. Він підкреслив, що незважаючи на складні часи, торгівля продовжує розвиватись. Орест Яремчук побажав підприємцям позитивних змін та фінансової стабільності.

Цього року формат заходу не змінився – церемонію урочистого нагородження найкращих представників торгівлі продовжив концерт, а завершилося свято фуршетом.

Лідерам торгівлі було вручено такі заохочувальні відзнаки, як «Подяка Прем’єр-міністра України», «Почесна грамота Комітету Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва», «Дипломи Міністерства економічного розвитку та торгівлі України», «Почесна грамота Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва», «Подяка Київського міського голови». А також почесні грамоти і пам’ятні знаки від Української торговельної асоціації, Асоціації підприємств побутової техніки та електроніки й Української торгово-промислової конфедерації.

Серед нагороджених - «Технополіс», «Епіцентр», «Арго», «Фуршет», «Фокстрот», «Караван», «Метро Кеш енд Кері Україна», «Сатурн», «Інтертоп», «ПАККО холдінг», «Нова лінія», «Білла-Україна», «Ельдорадо», «Львів холод», «Сільпо», «Фора», «Велика кишеня», корпорація «АТБ», ТГ «Таргет», ТД «Аванта», «Монарх», «Еко-маркет», «Мобілочка» та інші.

Організаторами заходу виступили: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Українська торговельна асоціація, Асоціація підприємств побутової техніки та електроніки, Українська торгово-промислова конфедерація.

Мета заходу – закріпити статус і значущість галузі як одного з ключових секторів економіки України, відзначити досягнення найкращих працівників галузі торгівлі, зробити святкування традиційним і повернути йому формат усенародного.

Спонсори заходу:

МПК «Скворцово» - www.skvortsovo.com.ua

ТЕХНОПОЛІС - www.technopolis.com.ua

Імперіал Тобако Юкрейн - www.imperial-tobacco.com

Компания «ІКС-Маркет» - www.ics-market.com.ua

«АвтоАльянс Київ» - www.nissan-ask.com.ua

Компанія «Блок Баг Сістемс» - blockbug.com.ua

«МУДРИЙ ТРАВНИК» ™ ГАРМОНІЯ РЕЦЕПТІВ - travnik-tm.com.ua

Інформаційні спонсори заходу: ІА «Інтерфакс», ІА «Українські новини», «Экономические известия», телеканал «Перший національний», «Перший діловий», «Економічна правда», радіо «Мелодія», ProRetail, «Акциз».

Щоб переглянути сюжет до Дня торгівлі-2011 на телеканалі «Перший національний», натисніть це посилання - http://1tv.com.ua/ru/news/2011/07/26/6467

Щоб переглянути сюжет до Дня торгівлі-2011 на телеканалі «Перший Діловий», натисніть це посилання - http://www.ex.ua/view_storage/341231829041

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!