Колесніков обіцяє через 10 років європейські дороги

Четвер, 8 вересня 2011, 14:59
Віце-прем'єр  Борис Колесніков вірить, що через 10 років в Україні будуть автомобільні дороги по якості не гірше, ніж у країнах Східної Європи.

"Якщо говорити про те, що ми не встигли в плані інфраструктури до "Євро-2012", то хотілося б, напевно, побудувати більше доріг", - сказав він на брифінгу в четвер після перевірки стану робіт на НСК "Олімпійський" у Києві.

"Хоча, за оцінкою УЄФА, Україні потрібно 30 років, щоб побудувати дороги, і, думаю, що за 10 років Україна справиться, щоб мати дороги не гірше східноєвропейських", - додав Колесніков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Це єдине з того, що хотілося б зробити, але не встигли", - підкреслив він.

У той же час, Колесніков відзначив, що програма розвитку доріг на найближчі чотири роки дозволяє мати в Україні кілька автострад європейського рівня.

"Мені потрібно закінчити всі дороги до 30 квітня 2012 року", - підкреслив віце-прем'єр.

Він звернув увагу на те, що восьмого вересня прем'єр-міністр Микола Азаров відкриває українську ділянку дороги Київ-Москва.

"Від Києва до українського кордону вже можна буде добратися по дорозі високої якості. З тієї сторони поки нам вдається добратися тільки до Внуково. Калуга, Брянськ... тут є ще питання, але ми сподіваємося, що наші російські колеги в цьому напрямку теж просунуться", - сказав Колесніков.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!