Скандальна футболка і лист не потрапили до Платіні

Вівторок, 27 вересня 2011, 17:40

Працівники столичного готелю "Інтерконтиненталь" не стали передавати листа щодо ситуації з фірмою ProstoPrint президенту УЄФА Мішелю Платіні.

Про це у Фейсбуці повідомив адвокат компанії Олександр Данилюк.

"Щойно колеги-журналісти телефонували в "Інтерконтиненталь" щодо факту передачі листа до Платіні з проханням відкликати свою заяву проти Простопрінта. Співробітники готелю відмовились підтвердити факт отримання Платіні листа", - написав він.

За словами Данилюка, у випадку приховування від Платіні його особистої кореспонденції мало місце не лише грубе нехтування Готельними правилами, які зобов'язують готелі передавати кореспонденцію, але й порушення таємниці листування, що є кримінально карним злочином передбаченим ст. 163 Кримінального кодексу України.

Реклама:

"Нагадуємо, що готель "Інтерконтиненталь-Київ" належить донецькому олігарху Леоніду Юрушеву", - зазначив адвокат.

Нагадаємо, раніше активісти акції "Спасибі жителям Донбасу" залишили для президента УЄФА Мішеля Платіні футболку на ресепшені готелю "Інтерконтиненталь". На футболці зображений боєць УБОЗу на тлі логотипу Євро-2012.

Разом з футболкою Платіні передали лист, і у вівторок активісти планують упевнитися в тому, що він був переданий президенту УЄФА.

Як відомо, в понеділок у Львові перекладач неправильно переклав Платіні питання поставлене активістами акції "Спасибі жителям Донбасу".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: