Опозиціонер обізвав бюджет Азарова трагікомедією

Четвер, 22 вересня 2011, 17:43

Державний бюджет на 2012 рік можна охарактеризувати як песимістично-оптимістична трагікомедія.

Про це з трибуни Верховної ради заяви народний депутат Павло Жебрівський, повідомляє його прес-служба.

"Яка філософія закладена в бюджеті і в плані соціально-економічного розвитку, така і назва бюджету. Був бюджет для своїх, був бюджет дерибану, був бюджет проїдання. Цей бюджет можна назвати песимістично-оптимістична трагікомедія", - сказав він.

Жебрівський обумовив таку назву бюджету намірами нинішньої влади знищити середній клас як такий і сформувати країну, залежну від великого бізнесу.

Реклама:

"Чи є в проекті бюджету хоча б натяк на формування середнього класу? Абсолютно відсутній. А куди ж спрямовують свої стопи нинішні Кабінет міністрів і влада? На монополізацію бізнесу і економіки України, на формування країни, залежної від великого бізнесу", - зазначив він.

"Завдяки цьому бюджету для більшості українців є тільки єдиний вихід: іти у найми до крупного капіталу". Адже 20 мільйонів гривень на мікрокредитування малого бізнесу, що закладені в проекті бюджету на цей рік - абсолютно не суттєві", - наголосив член Бюджетного комітету.

Він відзначив, що задекларована владою відсутність коштів на виконання соціальних програм не має підґрунтя, бо, за словами політика, в бюджеті-2012 знайшлися "зайві" 1,9 мільярда гривень для підняття зарплат суддям.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!