Колесніков обіцяє українцям нові відчуття від цін на авіаквитки

П'ятниця, 16 вересня 2011, 19:54

Українські пасажири до літа 2012 року відчують цінові зміни на ринку авіаперевезень країни.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков під час прес-конференції в аеропорту "Бориспіль", повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Міністерство продовжує роботу з лоу-кост-компаніями з метою мінімізації транспортних витрат українських пасажирів," - зазначив чиновник.

За його словами, 17 жовтня в Донецьк почне літати з Шарджі і Абу-Дабі AirArabia.

Реклама:

"Ми відкриті до переговорів з Ryanair, Air Berlin, Germanwings і EasyJet. Ця робота триває постійно. Думаю, до наступного літа українські пасажири відчують якісні, а головне - цінові зміни на ринку авіаперевезень в Україні", - сказав Колесніков.

Віце-прем'єр передбачає, що із зазначених компаній першою почне роботу в Україну німецька лоу-кост-компанія Germanwings.

"Вони більш адаптовані до пострадянських умов, мають досвід роботи з такими аеропортами, як "Внуково", що вже саме по собі - героїзм. Тому я думаю, що вони будуть першими", - зазначив він.

Як повідомлялося, в липні Колесніков повідомив про готовність Мінінфраструктури знизити всі збори для українських авіакомпаній, які здійснюють перельоти всередині країни з метою зниження цін на авіаквитки.

Раніше повідомлялося, що українські авіаперевізники можуть підвищити ціни на авіаквитки через зростання вартості авіапалива.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: