Азаров розповів про Україну в Митному союзі

Середа, 10 серпня 2011, 16:35

Україна готова обговорювати можливість вступу до Митного союзу, але тільки у форматі "3+1".

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров відкриваючи українсько-російський форум "Друга хвиля світової кризи і перспективи українсько-російських економічних відносин", повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Азаров зазначив, що, незважаючи на обмеження в постачаннях українських товарів до країн Митного союзу, економічні взаємини з ними і зокрема з Росією розвиваються динамічно.

"Я не поділяю думку про те, що нібито ці заходи покликані нас спонукати приєднуватися чи не приєднуватися до Митного союзу. Я думаю, що це не так", - зазначив він.

Реклама:

"Разом із тим, ми прихильники того, щоб за столом переговорів з російською стороною перш за все, з нашими білоруськими і казахськими колегами, вивчаючи їх досвід у плані створення Митного союзу, розглядаючи ті конкретні юридичні документи, угоди поетапно приймати ті чи інші документи, тобто, наповнювати форму, яку висунув наш президент, "3+1", цілком конкретним економічним змістом. Це сенс нашої позиції, про яку ми нашим партнерам у переговорах повідомили і готові розмовляти про це", - сказав Азаров.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!