"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Начальника Одеського морпорту випустили під заставу

Вівторок, 26 липня 2011, 13:19

Центральний районний суд Сімферополя обрав для начальника держпідприємства "Одеський морський торговельний порт" Миколу Павлюка запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 180 тисяч гривень.

Як повідомила у вівторок агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар прокуратури Криму Наталя Бояркіна, таке рішення суд прийняв ввечері в понеділок.

"Він відпущений під заставу в розмірі 180 тисяч гривень", - сказала вона.

Бояркіна нагадала, що за дорученням Генпрокуратури, прокуратура Криму займається розслідуванням кримінальної справи щодо Павлюка, порушеної за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України - зловживання владою або службовим становищем.

Реклама:

22 липня директора Одеського порту було затримано в Києві і доставлено до Сімферополя в один з ізоляторів тимчасового утримання міліції.

У понеділок, 25 липня, Центральний районний суд Сімферополя розглядав питання про обрання Павлюку запобіжного заходу.

Бояркіна також зазначила, що дана кримінальна справа буде розглядатися прокуратурою і надалі.

Разом з тим, як повідомило джерело в прокуратурі Криму, дану кримінальну справу було доручено прокуратурі автономії для забезпечення об'єктивності в розслідуванні.

"Дана персона є дуже впливовою в Одесі", - відзначило джерело.

Як повідомлялося, начальник порту обвинувачується в тому, що, зловживаючи службовим становищем, незаконно витрачав на користь комерційної структури на ремонт готелю "Одеса" понад 170 тисяч гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!