"Жуляни" перебувають на межі банкрутства

П'ятниця, 20 травня 2011, 17:58

Столичні депутати можуть підтримають рішення залишати в розпорядженні комунального аеропорту "Жуляни" 50% зароблених ним коштів.

Це питання розглядалося у четвер під час засідання комісії Київради з питань транспорту і зв'язку, повідомляє Kievpress.

За словами гендиректора аеропорту, депутата Київради Дениса Костаржевського, зараз комунальне підприємство перебуває в жалюгідному фінансовому стані.

За перший квартал 2011 року аеропорт заробив лише 5,6 млн. гривень і має заборгованості абсолютно з усіх платежів.

Реклама:

На ситуацію також вплинули фінансові витрати підприємства, які збільшилися у зв'язку із реконструкцією терміналу в рамках підготовки до Євро-2012.

"Якщо найближчим часом аеропорт не отримає 50% пільгу, то це може призвести до банкрутства підприємства", - зазначив гендиректор "Жулян".

Ідею залишати аеропорту 50% зароблених коштів підтримує і мерія, пише видання.

"У міста стратегічне завдання - дати друге дихання аеропорту. Нині там не найкращі часи, але є ще час підприємство врятувати. І я б радив підтримати це питання", - заявив глава КМДА Олександр Попов, який був присутній на засіданні комісії.

"Втім, остаточного рішення депутати вчора так і не прийняли. На думку частини народних обранців, залишається незрозумілою ситуація із орендою майна аеропорту, який передали ТОВ "Майстер-Авіа" на 49 років", - зазначається у повідомленні.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: