Контроль якості препаратів: приклад "Лекхім"®

Середа, 18 травня 2011, 13:11

Проблема якості ліків безпосередньо пов'язана з проблемою ефективності лікування і навіть з такою глобальною проблемою, як здоров'я нації.

З одного боку не кожен українець може дозволити собі дорогі імпортні препарати, з іншого - не довіряє вітчизняним виробникам ...

Жодне підприємство, тим більше фармацевтичне, не може функціонувати без структури, яка контролює якість виробленої продукції.

ЗАТ «Лекхім-Харків» не є тут винятком, мало того - цей фармацевтичний завод можна назвати в даному відношенні прикладом: тут якості та безпеки препаратів приділяється ключове значення.

Реклама:
 

 

Контроль якості препаратів: на прикладі «Лекхім» можна переконатися в ефективності та безпеки української фармпродукції.

Мало того - в цьому відношенні з «Лекхім» можна (і треба) брати приклад!

 

 

В даний час ЗАТ «Лекхім-Харків» - це 8 000 квадратних метрів промислових площ, більш двох сотень робочих місць, 65 найменувань в портфелі препаратів ... (Також близько 10 препаратів знаходяться в процесі реєстрації).

ЗАТ «Лекхім-Харків» спеціалізується в області отримання біопрепаратів, серед яких окремо варто виділити Простатилен (http://lekhim.ua/products/prostatilen.html ), що має величезний попит, підтверджений доказовою базою.

 

 

«Лекхім» входить в український топ-20 найбільших експортерів готових лікарських засобів у грошовому вираженні - продукція поставляється в Росію, Туркменістан, Азербайджан - практично в усі країни СНД.

Зростаючі обсяги виробництва вимагають розширення служби контролю якості.

Лабораторії заводу постійно дооснащують найсучаснішим обладнанням. Лабораторії контролю якості атестовані Державною інспекцією з контролю якості лікарських засобів та Державним підприємством «Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!