Фондові ринки закрились на травневі у плюсі

П'ятниця, 29 квітня 2011, 19:33

Згідно з результатами торгів, основні українські індекси продемонстрували зростання.

Індекс ПФТС виріс на 0,45%, до рівня 1060,38 пунктів, індекс UX, що розраховується "Українською біржею", піднявся на 0,29%, опинившись на рівні 2753,09 пунктів.

На закордонних майданчиках переважає змішана динаміка, пише Fundmarket.

Під час торговельної сесії зберігався нейтральний зовнішній фон. Торги на європейських майданчиках проходили поблизу рівнів вчорашнього закриття.

Реклама:

На момент закриття Української біржі німецький індекс DAX30 дорожчає на 0,37%. Британські біржі сьогодні закриті у зв'язку з весіллям принца Уїльяма і Кейт Міддлтон.

Квітень приніс на російський фондовий ринок розчарування і високу волатильність.

Американська торгова сесія відкрилася в зеленій зоні, через годину після відкриття індекс Dow Jones Industrial Average підвищується на 0,26% до позначки 12796,35 пунктів, а індекс S & P500 зростає на 0,02% до 1360,71 пунктів.

Чергове зростання індексів спостерігається на тлі сильної корпоративної звітності найбільших світових компаній, сьогодні краще очікувань аналітиків були опубліковані фінансові результати компаній Good Year, Caterpillar, Merck & Co., Sun Power.

Також підтримку ринку надають дані про більш значне, ніж очікувалося, збільшення доходів і витрат населення США в березні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!