Квитки на Євро-2012 можна буде придбати влітку

П'ятниця, 29 квітня 2011, 16:59

Починаючи з вчорашнього дня, служба UEFA з продажу квитків на матчі Євро-2012 розіслала повідомлення всім вболівальникам, що зробили заявки на євротікети, про результати лотереї. 

Більшість фанів отримали листи, що починались фразою: "На жаль, Вашу заявку не було відібрано під час лотерейного розіграшу квитків на матчі Євро-2012", Інформаційний центр "Україна-2012".

Це закономірно, оскільки в середньому конкуренція на квиток складала 20:1. За результатами заявок Євро-2012 встановило рекорд - 12 мільйонів аплікантів, що на 20% більше в порівнянні з ЧЄ-2008.

Жереб повинен був обрати з них 570 тисяч переможців. Квиткова лотерея в 93 етапи відбулась за зачиненими дверима з 19 по 22 квітня проходила в штаб-квартирі UEFA. 

Реклама:

У листі до вболівальників також сказано: "Пізніше до продажу надійдуть додаткові квитки. Ви також зможете придбати квитки у липні 2011 року за допомогою сервісу перепродажу квитків".

Також зазначається, що всі операції з квитками можна проводити на офіційному порталі з продажу квитків www.uefa.com. 

Розсилка служби з продажу квитків почалась 27 квітня і завершиться до кінця місяця, зважаючи на те, що надіслати доведеться 12 мільйонів повідомлень. 

На адресу везунчиків, що отримають схвальні листи від UEFA, нагадується, що розрахунок за всі квитки здійснюється кредитною карткою в євро.

Проте, мешканці України та Польщі також мають додаткову можливість здійснити оплату вартості квитків внутрішнім банківським переказом, а також у національній валюті.

Ще під час оформлення замовлення на сайті UEFA українці та поляки могли обрати бажану форму оплати. Якщо замовник вказав номер банківської карти, гроші будуть зняті автоматично.

У випадку оплати банківським переказом, в листі-повідомленні будуть вказані реквізити та терміни оплати замовлення. 

Водночас в Місцевому оргкомітеті нагадують, що отримати євротікети на матчі української збірної можна буде через Федерацію футболу.

Адже визначено 32% федераціям національних команд на кожен матч Євро-2012 - по 16% на підтримку кожної команди. Проте процедура розповсюдження цієї квоти буде запущена після жеребкування, 2 грудня цього року. 

Нагадуємо, що квитки можна також отримати у численних лотереях, від спонсорів Євро-2012, а також під час перепродажу перепусток на офіційному сайті UEFA влітку 2012 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!