Суд доручив затримати Пилипишина

П'ятниця, 22 квітня 2011, 17:52

Голосіївський районний суд столиці 22 квітня виніс постанову про затримання екс-голови Шевченківського району, лідера громадського руху "Кияни передусім! Віктора Пилипишина.

Суд також постанови доправити Пилипишина до приміщення суду для визначення міри запобіжного заходу.

Про це повідомили у прес-службі "Кияни передусім!".

За словами адвоката Пилипишина Сергія Гребенюка, екс-голову Шевченківсьго району треба доставити до суду упродовж 72-х годин.

Реклама:

Гребенюк додав, що звернувся до суду з клопотанням про видачу на руки тексту рішення суду, однак канцелярія суду його не надала, посилаючись на відсутність судді.

За інформацією прес-служби громадського руху, на даний час адвокату невідомо про будь-які інші слідчі дії по справі Віктора Пилипишина.

"Між тим стан здоров'я Віктора Пилипишина - стабільно тяжкий. Він і досі перебуває в реанімації. Лікарі наполягають на його нетранспортабельності", йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у п'ятницю прес-служба прокуратури Києва поінформувала, що 21 квітня Пилипишину було пред'явлено обвинувачення у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу.

Столичного чиновника звинувачують у незаконному відчуженні нерухомого майна, у зв'язку з чим столичній громаді завдано збитків на суму 15 млн. гривень.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!