У Попова уже відновили частину вкрадених приватизаційних документів

Середа, 13 квітня 2011, 14:41

Значну частину відомостей про приватизацію комунального майна за період з 2006 по 2010 роки, втрачених у зв'язку з викраденням автомобіля депутата Київради Петра Іванова, відновлено.

Про це в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив начальник Головного управлення комунальної власності Києва Дмитро Парфененко.

Він нагадав, що у 2010 роцi прокуратура порушила кримінальну справу за фактом службової недбалостi у зв'язку iз втратою документiв.

"Але, вважаю, що фiзично повернути всi втраченi документи вже неможливо. Тому ми проводимо марудну копітку роботу з відновлення даних - зіставляємо данi БТI, вiдомостi про надходження на рахунки Головного управління комунальної власностi...", - зазначив чиновник.

Реклама:

Як повідомлялося раніше, наприкінці березня 2010 року у голови комісії Київради з питань приватизації, депутата від Блоку Черновецького Петра Іванова, на парковці на проспекті Перемоги вкрали джип "Фольксваген" вартістю близько 80 тисяч доларів, у якому знаходилися приватизаційні документи.

Опозиція тоді заявляла, що це фіктивне викрадення, мовляв, насправді команда мера намагається замести сліди. Крім того, депутати заявляють, що приватизаційні справи за 4 роки влізли б хіба що в автобус, але не в джип.

Ще одна невдача тоді спіткала іншого депутата Блоку Черновецького Віталія Павлика - у нього через розбите вікно в автомобілі украли портфель з документами.

Однак сам депутат каже, що нічого коштовного серед паперів не було, мовляв, там були документи регламентної комісії.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!