Команда Черновецького не хоче віддавати майно

Четвер, 31 березня 2011, 14:10

Співголова фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київській міській раді Денис Комарницький вважає недоцільним повертати відчужене майно в комунальну власність Києва.

Про це він сказав у ході свого виступу на сесії, повідомляє агентство "Українські новини".

Таку думку Комарницький висловив, коментуючи виступ голови Київміськдержадміністрації Олександра Попова про необхідність повернення майна Києва, відчуженого з комунальної власності, і про те, скільки коштів бюджету було втрачено через таке відчуження.

"Це не зовсім правильна позиція керівництва міста про те, що якщо не буде повернення визначених активів, то в Києва немає можливості для інтенсивного розвитку. Ця позиція не зовсім правильна. Це неправильно - позиція усе повернути. У нас є інші проблеми, такі як колосальні вилучення з міського бюджету, підвищення тарифів", - сказав Комарницький.

Реклама:

У свою чергу Попов заявив, що коли говорив про активи міста, які необхідно повернути, то в першу чергу мав на увазі саме Комарницького.

"Коли я говорив про можливості повернення активів, я насамперед мав на увазі Вас, і я Вас прошу дуже серйозно подумати над цією темою, прийти і запропонувати варіанти рішення цієї проблеми. Тому що, звичайно, робота через правоохоронні органи - це дуже кропіткий процес, і мені дуже не хотілося б, щоб він затягся. І я маю на увазі не тільки Вас, я маю на увазі і тих людях, яких Ви представляєте", - сказав Попов.

У свою чергу Комарницький обурився тим, що голова міськадміністрації перейшов на особистості, а також висловив думку про те, що нинішньому керівництву міськадміністрації байдужна соціальна політика міста.

Як повідомлялося, раніше у четвер Попов заявив про незаконне відчуження командою Черновецкого 3,5 тис. га землі на суму близько 75 млрд. гривень, а також безлічі нерухомості, що, в основному, задешево скупила компанія зятя Черновецкого В'ячеслава Супруненка.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!