Азаров розкритикував Клюєва і Ярошенка за спрощенців

Середа, 23 березня 2011, 11:00 -

Прем'єр-міністр Микола Азаров критикує Мінекономторгівлі та Мінфін через те, що до цих пір не розробив положення про спрощену систему оподаткування.

Про це прем'єр сказав, відкриваючи засідання уряду.

"Проходить третій місяць початку року. Що заважало за цей час Міністерству фінансів, Федір Олексійович, Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Андрій Петрович, Податковій та Держмитслужбі розробити положення для спрощеної системи оподаткування, яке ми обіцяли людям? Що заважало вести постійний діалог з громадськими організаціями, з підприємцями, щоб разом подати уряду узгоджені пропозиції?" - казав Азаров.

При цьому він зазначив, що уряд повинен забезпечити максимально сприятливі умови для розвитку підприємницької активності.

Реклама:

Нагадаємо, відповідно до доручення президента від 20 грудня 2010 року на рівні уряду створено робочу групу з розробки і внесення на розгляд Верховної ради законопроекту щодо реформування спрощеної системи оподаткування та обліку суб'єктів малого підприємництва.

21 березня депутати від БЮТ і НУНС зареєстрували в парламенті законопроект про внесення змін до Податкового кодексу щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: