Бродський: Україні не потрібні зовнішні інвестори

Середа, 2 березня 2011, 12:35

Уповноважений з питань дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський переконаний, що для того, щоб країна зажила нормальним життям, її потрібно вивести з тіні.

Про це він заявив в інтерв'ю інтернет-виданню "ЛІГАБізнесІнформ", повідомляє прес-служба Держкомпідприємництва.

"В Україні стільки накопичилося грошей, що нам не потрібні жодні інвестори. Будуть комфортні умови, люди дістануть з кишень свої гроші та інвестують в нашу економіку. Не потрібні мільярди з Кіпру, у нас сотні мільярдів всередині країни. Дайте умови, щоб люди розуміли, що ці гроші не зникнуть, що у людей не заберуть власність і так далі. І все це називається дерегуляцією", - підкреслив Бродський.

Уповноважений з питань дерегуляції навів один із прикладів існування економіки в тіні: "На сьогодні 120 тис. директорів підприємств отримують мінімальну зарплату в 900 гривень. Це ганьба. При цьому ми говоримо: "чиновники крадуть".

Реклама:

"Так, це правда... Але хоч один директор підприємства сьогодні буде працювати менше, ніж за 10 тис. гривень? Ми всі беремо участь в одному глобальному самообмані, одному глобальному хаосі", - підкреслив урядовий уповноважений з питань дерегуляції.

За словами Бродського, саме існування тіньової економіки не дозволяє розвиватися країні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!