"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович дав Клюєву антикорупційне завдання

Понеділок, 14 березня 2011, 15:41

Президент Вiктор Янукович просить Верховну раду розглянути найближчим часом законопроекти про боротьбу з корупцiєю та у сферi дерегуляцiї.

Про це вiн заявив на зустрiчi з головою Верховної ради Володимиром Литвином i представниками парламентської бiльшостi в Києвi.

"У нас є законопроекти, якi нам необхiдно ухвалити. Наприклад, законопроект про боротьбу з корупцiєю. Це невiд'ємна складова наших економiчних реформ... без боротьби з корупцiєю ми не можемо рухатися далi шляхом розвитку країни", - сказав Янукович, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами глави держави, з цим також пов'язанi питання дерегуляцiї економiки, або лiбералiзацiї регуляторної полiтики.

Реклама:

При цьому Янукович зазначив, що з боку чиновникiв рiзних рiвнiв спостерiгається "скажений опiр" цьому процесу.

Президент звернувся до присутнього вiце-прем'єр-мiнiстра - мiнiстра економiчного розвитку i торгiвлi Андрiя Клюєва з вимогою ухвалити урядову постанову щодо лiбералiзацiї регуляторної полiтики.

"Я звертаюся, Андрiю Петровичу, до вас як до представника уряду - i постанова Кабiнету мiнiстрiв, ми з вами домовлялися, що ми не зупинятимемося, рухатимемося вперед. Верховна рада вже ухвалила деякi закони, а я бачу, що ви гальмуєте з ухваленням механiзмiв їх реалiзацiї", - додав вiн.

У зустрiчi також брали участь лiдер фракцiї Партiї регiонiв Олександр Єфремов, лiдер фракцiї Компартiї Петро Симоненко, лiдер фракцiї Народної партiї Iгор Шаров, перший вiце-спiкер Адам Мартинюк, представник президента у Верховнiй Радi Юрiй Мiрошниченко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!